Sprekers

Jan van Setten

Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap, met als achtergrond accountancy. Controleren, analyseren en adviseren is voor Jan dan ook niet vreemd. Hij heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie. In hoog tempo komen, op prettige confronterende wijze, inzichten en gereedschap voorbij die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk.

 
Tony De Jonker, Excel MVP

Tony De Jonker, Excel MVP

Tony De Jonker is consultant en eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij helpt bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van business/finance en het ontwikkelen van Office applicaties. Tony schrijft Excel-columns voor diverse vaktijdschriften. Daarnaast geeft hij voor diverse specifieke Excel-trainingen waaronder masterclasses.

 
Geo van Dijk

Geo van Dijk

Geo van Dijk is eigenaar van het trainings- en consultancybureau ITTC. Als support- en consultancy manager bij een aantal succesvolle softwareleveranciers heeft hij brede internationale ervaring opgedaan op het gebied van kennisoverdracht en advies bij softwareontwikkeling. Al vanaf 1996 is hij actief als consultant en trainer op het gebied van o.a. spreadsheetontwikkeling en databaseapplicaties. Zijn brede (Excel) expertise en een aanstekelijk enthousiasme maken hem tot een gewaardeerd spreker en trainer.

 
Jan Karel Pieterse, Excel MVP

Jan Karel Pieterse, Excel MVP

Jan Karel Pieterse is eigenaar van JKP Application Development Services. Hij is met name topspecialist op het gebied van Excel en VBA. Voor onder meer zijn werk in forums en de informatie die hij beschikbaar stelt op zijn website heeft hij vanaf 2002 ieder jaar de Microsoft MVP (Most Valuable Professional) award gekregen. Wereldwijd zijn er iets meer dan honderd Excel MVP's, waarvan slechts een handvol in Nederland.

 
Mark Rosenkrantz

Mark Rosenkrantz

Mark Rosenkrantz is bedrijfseconoom en allround ict-er met ruim twintig jaar werkervaring op het gebied van softwareontwikkeling, software testing en projectmanagement binnen financiële instellingen. Sinds vijftien jaar is hij eigenaar van Spreadsheet Solutions en de Excel Academy (welke hij samen met Ernst Schuurman vorm geeft). Hij ondersteunt hiermee grote bedrijven en organisaties in het werken met Excel.

 
Michiel Rozema

Michiel Rozema

Michiel Rozema is data analytics consultant en specialist in Power Pivot en Power BI, die hij vanuit Microsoft in Nederland heeft geïntroduceerd. Michiel geeft trainingen en presentaties en ondersteunt organisaties en analisten bij het gebruik van Power BI en DAX. Hij heeft twee boeken geschreven over modelleren in Power Pivot en is oprichter van de Nederlandse Power BI Gebruikersgroep.

 
Henk Vlootman, Excel MVP

Henk Vlootman, Excel MVP

Henk Vlootman heeft vanwege zijn werk binnen Excel en de Power BI gemeenschappen vanaf 2013 ieder jaar de Microsoft MVP (Most Valuable Professional) award ontvangen. Henk is gespecialiseerd in het samenstellen van beheersbare en efficiënte Excel- en Power Pivot-modellen. Zijn opdrachten komen uit allerlei soorten bedrijven in binnen- en buitenland. Hij verzorgt lezingen, doet regelmatig voordrachten, beheert diverse Linkedin groepen en heeft diverse boeken over Excel en Power Pivot geschreven.

 
Tom Ysewyn

Tom Ysewyn

Tom Ysewyn heeft met zijn 17 jaar ervaring als Microsoft Office-docent een antwoord klaar op al je vragen. Spreken voor grote groepen zit bij hem gewoon in het bloed. Of het nu over Office, xHTML, SQL of VB.net gaat, deze Xylos IT-Trainer doet je met zijn vurig betoog zin krijgen om met de nieuw verworven kennis meteen aan de slag te gaan.

 

PE-PUNTEN/UREN:

>> Excel Experience Day:
RFM 5, NBA 6 en SPD 6

>> Excel Expert Class:
RFM 5, NBA 7 en SPD 6

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.