SAVE THE DATE!

14e cm: Excel Experience Day: 12-12-2019

ONZE AANBEVELING

13e cm: Excel Expert Class 2019: 17-12-2019

Bekijk de Excel Expert Class
 

 

Geef uw Excel-kennis een boost!

U werkt dagelijks met Excel en weet hoe oneindig veel mogelijkheden en toepassingen deze tool biedt. Hoe kunt u nog sneller en efficiënter omgaan met Excel? Grijp uw kans om in één dag uw Excel-kennis een boost te geven en ontdek nieuwe mogelijkheden, toepassingen en tips! Kom 6 december naar dit jaarlijkse event met topdocenten voor Excel-gebruikers die alles uit Excel willen halen.
 

13e cm: Excel Experience Day
 

  Keuze uit 18 sessies in drie rondes

  Sessies voor alle niveau's: van basis tot gevorderd

  Ingedeeld in 4 thema's

  Line-up van Excel-experts

  Tijdbesparende en verrassende tips & trucs

  Helpdesk voor al uw vragen

  Eerdere edities gemiddeld beoordeeld met een 8

  Al bijna 3000 enthousiaste Excel-gebruikers gingen u voor


Bent u een ervaren Excel-gebruiker? En wilt u uw kennis en vaardigheden aanmerkelijk uitdiepen? Kom dan ook op 7 december naar de 9e editie van de Excel Expert Class en ontmoet op deze unieke dag Excel Most Valuable Professionals Jan Karel Pieterse en Tony De Jonker. U ziet en ervaart hoe u de nieuwste tools en technieken direct in de praktijk kunt benutten om uw transformaties, analyses en rapportages aanzienlijk te versnellen en verbeteren.

U wilt excelleren? Kom naar de cm: Excel Experience Day 2018 en/of Excel Expert Class en word nog beter en sneller met Excel! Neem deel aan beide dagen en profiteer van een extra korting!

 

 

Reactie van deelnemers

Leerzaam en leuk.

Goed georganiseerd congres voor Excel-fanaten.

Waardevolle en inspirerende dag.

Interessant, actueel en toepasbaar.
 

Speciale combikorting

U wilt excelleren? Kom naar de cm: Excel Experience Day 2018 op 6 december én de Excel Expert Class op 7 december en profiteer van een aantrekkelijke extra korting!